Oto ekspertiz nerede yaptırılır

Almak istediğiniz vasıtanın gerekli kontrolleri için bir oto ekspertiz raporu ihtiyacınız olduğu durumda aklınıza gelecek ilk yerlerden birisi Gümüş oto ekspertiz firması olacaktır. Araç ekspertiz sektöründe ilklerden olan firmamız profesyonel test cihazları ve eğitimli ekspertiz uzmanı ile detaylı bir ekspertiz hizmeti vermektedir.

oto ekspertiz nerede yaptırılır

Oto ekspertiz nerede yaptırılır

İkinci el bir vasıta aldığınızda aracın kaportasındaki geçmişte olmuş onarım ve boya işlemlerini bazı satıcılar bilgisi olmadığı için bize söylemeyebilir ve bu size aracı aldıktan sonra karşınıza çıkması durumunda problem yaşatabilir. Oto ekspertiz hizmeti almadan önce aracınızı götüreceğiniz firmayı araştırın ve değerlendirin sektöre’de bu işi tam anlamı ile bilmeden yapan bir çok firma bulunmaktadır.

oto ekspertiz nerede yaptırılır

oto ekspertiz nerede yaptırılır

Eğer şehir dışından gelecekseniz aracı gelmeden önce bize gösterebilirsiniz. Yani siz gelmeden biz aracı kontrol edelim aracın raporlarını ve resim, video gibi önemli faktörleri size gönderelim değerlendirin ve ona göre gelip aracı alın. İstanbul oto ekspertiz firmamız ile alacağınız otomobilin tüm kontrollerini tek bir noktada yaptırabilirsiniz.

araç ekspertizi nerede yaptırılır

araç ekspertizi nerede yaptırılır

Bir cevap yazın