Oto Ekspertiz Servisi

İkinci el araç alımlarında kazalı yada pert araç almak artık tarihe gömülüyor. Oto ekspertiz servisi ile alacağınız her marka ve modelde aracın ekspertiz işlemlerini uzman personellerimiz ile gerçekleştirmekteyiz. İkinci el otomobil almada evvel aracınızı şubelerimize getirebilirsiniz. Aracınızı getirmediğiniz durumlarda ise Mobil oto ekspertiz hizmeti’de verdiğimizi unutmayınız. İkinci el araç almak ve satmak artık düşündüğünüz kadar zor olmayacak vermiş olduğumuz bu profesyonel hizmetler doğrultusunda alacağınız aracın durumunu rahatlıkla öğrenebilecek ve yapmanız gerekeni işlemi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

Oto Ekspertiz Servisi

Oto Ekspertiz Servisi

Tabi aracınızı yanlış ellere teslim etmediğinizi’de gönül rahatlığı ile belirtmek isteriz. Aracınızın ekspertiz işlemini gerçekleştirecek olan personellerimiz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış uzmanlık belgeleri bulunmaktadır. Yani beğenmiş olduğunuz aracın bütün kontrol ve tespitlerini ilgili kurumdan eğitim ve belge almış ustalarımız gerçekleştirmektedir. Aracınızı kontrol edecek olan kişinin gerekli bilgi ve becerisi olması kesinlikle şarttır. Gözden kaçabilecek basit bir hata size olumsuz olarak dönüş yapabilir.

Servisimizde yada araç başında Seçmiş olduğunuz aracın bütün kontrolleri son teknoloji kontrol ve test cihazları ile yapılmaktadır. Aracın boyası ve kaporta aksamları mikron ölçüm cihazı ile ölçülür.

 

Oto ekspertiz servisi

Oto ekspertiz servisi

Motor ve mekanik kontrolleri ise hem bilgisayarlı beyin kontrol cihazı ile test edilir hemde yıpranmış yada değişim zamanı gelmiş olan parçaların tespitleri yapılarak not edilir. Aracın alt kontrolü ise lift ile havaya kaldırılarak yapılır. Aracın altında bulunan kartel ve muhafazası kontrol edilir kırık yada zarar görmüş parçalar not edilir. Ayrıca aracın ön ve arka takımı olarak bilinen parçaları süspansiyon sistemleri kontrol edilir arızalı parçalar tespit edilir ve ekspertiz raporuna eklenir.

Oto ekspertiz raporu ile alacağınız araç hakkındaki bütün bilgilere sahip olabileceksiniz. Kısaca listelemek gerekirse şunlardır;

  • Motor ve mekanik sistemler
  • Soğutma ve yağlama akışkanları
  • Kaporta kontrolü
  • Boya ve değişen parça tespiti
  • Bilgisayarlı (diyagnostic) test
  • Araç alt kontrolü
  • Ön takım kontrolü
  • Motor performans testi (dyno test)
  • Test sürüşü
  • İç ve dış aksam elektronik ve mekanik kontroller ( aydınlatma,silecek,teyp vb.)

Bütün bu kontroller ardından size gerekli belgeler verilir.

Oto Ekspertiz Raporu

Oto ekspertiz raporu gerekli bilgiler hazırlandıktan sonra ekspertiz uzmanımız tarafından size anlatımlı olarak teslim edilir. Oto ekspertiz raporu ile aracın genel durumu hakkında gerekli tüm bilgiye’de sahip olursunuz. Böylelikle aracı alıp almama kararını rahatlıkla verirsiniz.

Oto ekspertiz servisi

Oto ekspertiz servisi

Mobil oto ekspertiz Hizmeti Nedir?

Mobil oto ekspertiz hizmeti servisimizde uygulana bilen bir çok kontrolün aracınızın bulunduğu adrese gelerek yapılan bir tipidir. Mobil araç ekspertiz ile trafikte zaman harcamaz ve işlemlerinizi istediğiniz adreste yaptırabilirsiniz. Mobil ekspertiz ile zaman ve nakit kaybını önlemiş olursunuz.

Oto ekspertiz merkezi

Oto ekspertiz merkezi

Ekspertiz Servisi

Ekspertiz Servisi

Oto ekspertiz , Oto ekspertiz servisi , mobil oto ekspertiz nedir , Oto ekspertiz raporu , mobil ekspertiz ,