Beylikdüzü Chip Tuning

Chip tuning Beylikdüzü ile aracınızın gizlenmiş olan gücünü ortaya çıkartabilirsiniz. Profesyonel cihazlar aracılığı ile aracınızın motor kontrol ünitesindeki yazılımı kopyalanarak yazılım mühendisleri tarafından geliştirildiği bu uygulamada aracınız sizin istediğiniz özelliklere göre geliştirilir. Bu sayede aracınız daha güçlü olur bununla birlikte yakıt sarfiyatı da eş zamanlı olarak düşer. Sizde Beylikdüzü chip tuning servisine gelerek aracınızın yazılımını yükseltin böylelikle güç ve ekonomiyi bir arada yaşayın.

Beylikdüzü Chip Tuning

Beylikdüzü Chip Tuning

Beylikdüzü araç performans yazılımları ile aracınız eskisine göre yaklaşık %20 daha güçlü ve ekonomik olacak her marka ecu sistemi olan araca uygulanabilen yazılım geliştirme işlemi ile sizin aracınızda emsallerine göre farklı olsun.

Neden Beylikdüzü Chip Tuning Mekrezi

Beylikdüzü chip tuning merkezi uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Yazılımları geliştirmekte olan personellerimiz bir çok yazılım ve programlama dilinde uzmanlaşmış olup tüm araçlarda tecrübeleri vardır.

Chip tuning Beylikdüzü

Chip tuning Beylikdüzü

Sizde İstanbul Beylikdüzü chip tuning servisini tercih ederek tüm yeniliklere bir adım öndenulaşabilirsiniz. Dizel araçlarda ortalama olarak 30 – 45 oranında beygir yükseltme meydana gelmektedir. Benzinli atmosferik araçlarda ise 10 ile 20 beygir olarak yükseltme meydana gelmektedir.

Beylikdüzü Chip tuning Fiyatları

Chip tuning işlemi yapılan araçlara bu işlem bir kaç yöntem ile uygulanmaktadır. Bunlardan ilk olanı obd portu üzerinden yapılan işlemlerdir. Bu yazılım uygulamasında veriler obd port üzerinden cihazlar yöntemi ile bilgisayara çekilir ve yazılım editlemesi yapılarak araç beynine yazılır bu işlem bazı araçlar için kullanılmaktadır. Ortalama fiyatı ise 500-600 tl aralığındadır.

Beylikdüzü chip tuning ücretleri

Beylikdüzü chip tuning fiyatları

Diğer chip tuning yöntemi ise araç beyni sökülerek devre üzerinden yazılım okuma işlemi yapılarak aynı işlemler uygulanmaktadır. Bu işlemde bazı parçaların söküm ve montaj işlemleri olduğu için fiyatı obd üzerinden yapılan işlem ile aynı değildir. Beyin üzerinden yapılan işlemler Araç marka ve modeline göre değişiklik gösterebilmektedir. Ortalama olarak 750 TL ile 1200 TL arasında farklılık göstermektedir.

Beylikdüzü chip tuning fiyatları

Beylikdüzü chip tuning fiyatları

Bir çok araç obd üzerinden yazılım uygulanmaktadır. Bazı ecu koruma modülü olan araçlarda ecu sökülerek modül iptal edilerek yazılım işlemi uygulanır. Beylikdüzü chiptuning servisi ile sizde profesyonel bir hizmet alabilirsiniz.

 

Beylikdüzü araç modifiye performans

Aracınıza yapacağınız değişiklikle sadece kaportası ile kalmamalı Beylikdüzü araç modifiye merkezi ile aracınızın performansını’da yükseltin. Aracınızın donanımında olan ancak yazılım olarak yüklenmemiş parçalarını etkin hale getirerek harici parçalar kullanmanıza gerek kalmayacak Beylikdüzü araç performans yükseltme ile sizde farkı görün.

Beylikdüzü araç performans

Beylikdüzü modifiye

 

Beylikdüzü araç beygir yükseltme , Beylikdüzü chiptuning , Beylikdüzü chip tuning firması , Beylikdüzü araç performans yükseltme , Beylikdüzü oto modifiye