Antakya Oto Ekspertiz

admin   Temmuz 18, 2017   Yorum yok Antakya Oto Ekspertiz

İkinci el beğendiğiniz otomobili almaya karar verdiğiniz zaman aracın satışını almadan ve ödemenizi yapmadan önce kesinlikle profesyonel bir oto ekspertiz merkezinde aracın detaylı inceleme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Antakya oto ekspertiz merkezinde almak istediğiniz vasıtanın her noktası özel test cihazları ile yetkili servisinden çok daha ayrıntılı bir şekilde kontrol edilerek ekspertiz raporunuz verilir

Antakya oto ekspertiz

Antakya oto ekspertiz

Antakya’da oto ekspertiz raporu alabileceğiniz en doğru adrestesiniz. Antakya oto ekspertiz firmaları arasında bu hizmeti vermekte olan ilk kuruluşlardan birisi olmak ile gurur duyuyoruz.

Antakya araç ekspertiz

Antakya araç ekspertiz servisine geldiğiniz zaman aracınızın mekanik kontrolleri bilgisayar bağlantısı kullanılarak araç beyninden okunur elektronik olabilecek arızalar böylelikle Antakya araç ekspertiz merkezinde tespit edilmiş olur.

Aracın kaportası ve boya aksamları’da elektronik test cihazı ile ölçülerek kazalı yada aracın kaporta aksamındaki boyanan ve değişmiş olabilecek parçaların tespiti yapılır.

Antakya araç ekspertiz

Antakya araç ekspertiz

Antakya Computest

Antakya computest servisinde aracınız test hattına alınarak motor, mekanik , elektronik , kaporta ve boya aksamları profesyonel personellerimiz tarafından tespit edilerek ekspertiz raporuna kayıt edilir.

Antakya computest

Antakya computest

Antakya oto ekspertiz Antakyada oto ekspertiz Antakya araç ekspertiz Antakya computest Antakyada ekspertiz servisi Antakya ekspertiz merkezi Antakya oto test Antakya mobil oto ekspertiz Antakya araba ekspertiz Antakya oto ekspertiz firması Antakya oto ekspertiz şirketleri Antakya oto test merkezi Antakya araç ekspertiz servisi Antakya oto ekspertiz tavsiye Antakya oto test Tavsiye Antakya oto ekspertiz

Bir cevap yazın