Oto ekspertiz fiyatları İstanbul

İkinci el otomobil alırken aracın kontrollerini yaptırmanız gerektiğini biliyor olmalısınız. Çünkü kullanılmış olan otomobillerde çeşitli arızalar ve problemler çıkabilir. Bu sorunları daha öncesinden tespitini yaptırabilirsiniz. İstanbul oto ekspertiz merkezimize almak istediğiniz kullanılmış otomobili getirerek tüm kontrollerini yaptırabilirsiniz.

oto ekspertiz ücretleri İstanbul

oto ekspertiz fiyatları İstanbul

Profesyonel ekipmanlar ile yapılan testlerin sonucunda araç kontrolünü ile ilgili size detaylı bir belge verilir. Aracın bütün aksamları ile tek tek bilgisayarlı test cihazları ile kontrol edilir ve raporlanır. Oto ekspertiz fiyatları İstanbul ilimiz için sabit servislerimizde 150 TL olarak değerlendirilir.  Ancak alacağınız aracın değerinin kat kat altında olan oto ekspertiz fiyatlarımız sizin zararınızı en aza indirmektedir. Oto ekspertiz ücretleri İstanbul şubelerimiz için sabittir ancak mobil oto ekspertiz fiyatlarımız için farklılık gösterebilir.

İstanbul oto ekspertiz fiyatları

İstanbul oto ekspertiz ücretleri

İstanbul araç expertiz fiyatları sayesinde en uygun araç kontrol hizmetini alabilirsiniz. İkinci el otomobil alırken sizi en yakın şubemize bekliyoruz. İkinci el otomobil kontrolünde bir numara Gümüş oto ekspertiz olarak hizmetinizdeyiz.

Bir cevap yazın