Mersin Mobil Oto Ekspertiz

alacağınız aracın adresi belki şubelerimize uzak olabilir yada zaman sorununuz olabilir. Bu gibi durumlara karşı firmamızın geliştirmiş olduğu Mobil oto ekspertiz Mersin projesi ile alacağınız araca ekspertiz yaptırmanın rahatlığını yaşayacaksınız.

Profesyonel ekspertiz uzmanları ile aracınızın tüm aksamları incelenir. Araç hakkında bilmeniz gereken tüm bilgiler size yazılı rapor halinde sunularak aklınıza takılan tüm soru işaretlerini cevaplamış oluruz. Mersin mobil oto ekspertiz hizmetimiz’den yararlanmak için bize iletişim numaralarımızdan arayarak ulaşabilirsiniz.

Mersin mobil oto ekspertiz

Mersin mobil oto ekspertiz

Mobil oto ekspertiz esnasında kontrol edilen aksamlar

Mobil oto ekspertiz hizmetinde aracınızın tüm sistemleri özel mobil ekspertiz cihazları ile kontrol edilir. Araç bilgisayara bağlanarak tüm elektronik sistemi test edilerek raporu çıkartılır. Ayrıca aracın boya ve değişeni olup olmadığı’da mobil oto ekspertiz uzmanlarımızca kontrol edilir. Aracın daha önceki kaza yada onarılmış parçası varsa bu kontrollerle tespit edilir ve kaporta ekspertiz raporuna eklenir.

Araç ile test sürüşü yapılır ( araç sahibi izni ile) ve yolda aracın sağa yada sola çekip çekmediği kontrol edilir araç bilgisayara bağlanarak yol sürüş testinde anlık verileri okunarak sıra dışı olan bir durum varsa tespit edilir. Yol sürüş testinde şanzıman ve debraj kontrolleri’de yapılır. Yol sürüş testinden sonra aracın motoru kontrol edilir ısınmış olan motorun sesi dinlenir ve enjektör turbo kontrolleri yapılır yağ durumu da incelenir. Soğutma suyu’da incelenir silindir kapak contasında oluşmuş olabilecek bir hatalar incelenir. Araç alt kontrolü ve akışkan kaçakları test edilir.

Mobil oto ekspertiz Mersin

Mobil oto ekspertiz Mersin

Mersin mobil oto ekspertiz , Mersin mobil ekspertiz , Mersin mobil araç ekspertiz , Mersin mobil araba ekspertiz , Mobil oto expertiz Mersin

Bir cevap yazın