Bornova Oto Ekspertiz

admin   Nisan 19, 2017   Yorum yok Bornova Oto Ekspertiz

Alacağınız ikinci el aracın kontrollerini yaptırabileceğiniz İzmir ilinin en profesyonel araba ekspertiz merkezine sizi’de bekleriz. Bornova oto ekspertiz merkezine gelerek beğendiğiniz araca geçmişte meydana gelmiş olabilecek kaza ve hasarları servisimizde tespitini yaptırabilirsiniz. İkinci el otomobil alım satımlarında daha önce hiç tanımadığınız bir kişiye güvenmek bir hayli zor olacaktır. Satıcının size aracında hiç bir kaza,arıza yada sorunun olmadığını söylemesi oldukça sık karşılaşılan bir durumdur. İstatistiklere göre araç alım satımlarında satıcının araç hakkında söylediği tespitlerin %20 si doğru çıkmaktadır. Tabi buda aracı kontrol ettirmeden aldığınız zaman %80 oranında zarar etme durumunuzu göz önünde bulunduruyor.

Bornova araba ekspertiz

Bornova araba ekspertiz

Oto ekspertiz işlemini tarafsızlık ilkesin’den çıkmayarak eşit bir yorum ile araç alıcı ve satıcısına gerekli tüm bilgiler oto ekspertiz raporu ile sunulur.

Bornova Oto ekspertiz merkezi servisi computest

Bornova Oto ekspertiz merkezi servisi computest

İnsanların zorlukla kazanarak biriktirdiği paraların bir kısmının zarar uğruna boşa gitmesini istemiyoruz. Bornova oto ekspertiz merkezine aracınızı getirerek detaylı kontrolden geçirebilirsiniz. Bu kontroller doğrultusunda aracınızın Bir çok sistemi ile alakalı bilgiye sahip olacaksınız. Servisimizde çalışan personellerimiz uzmanlık belgesine sahip profesyonel kişilerdir. Böylelikle alacağınız aracın kontrol ve tespitlerini bilir kişi tarafından yapılması sizin için en doğru çözümlerden birisidir.

Bornova oto ekspertiz servisi

Bornova oto ekspertiz

 

Bornova mobil oto ekspertiz

Seçtiğiniz aracı belki servisimize getirmekte zorluk çekebilirsiniz yada zaman probleminiz olabilir. Bornova mobil oto ekspertiz hizmetinden faydalanarak aracınızın bulunduğu adrese ekibimizi çağırabilirsiniz. Bornova mobil ekspertiz ekibimiz aracın bulunduğu konuma gelerek donanımlu cihazlar ile uzman ekibimiz detaylı kontrolleri yapmaya başlarlar. Mobil oto ekspertiz işlemi esnasında arabanın bir çok parçası cihazlar yardımı ile gözden geçer.

Bornova Oto Ekspertiz Servisi

Bornova Oto Ekspertiz Servisi

 

Yapılan test ve kontroller

Bornova araç ekspertiz servisinde yapılan kontrollerin bir kısmı şunlardır;

  • Kaporta boya ve değişen kontrolü
  • Bilgisayarlı elektronik beyin konrolleri
  • Motor ve Şanzıman kontrolleri
  • Araç alt kontrolü
  • Yağ ve akışkan kontrolleri
  • Motor Performans Güç (hp,dyno) Testi
  • Yol sürüş testi
  • Ön takım ve fren kontolleri
  • İç ve dış araç elektronik kontrolü (multimedya,camlar vb.)
  • Oto Ekspertiz Raporu

Yukarıda listelenmiş olan işlemlerin yanı sıra bir çok kontrolde sağlanmaktadır. Yapılan tüm kontrollerden sonra aracınız sertifikalandırılır ve aracı alıp almama hakkındaki kararınızı rahatlıkla verebilirsiniz. Bornova araba ekspertiz merkezinde aklınızdaki tüm soru işaretlerine yanıt bulabilirsiniz. Bornova computest ile aracınız a’dan z’ye kontrol edilir.

Bornova Araç Ekspertiz Servisi

Bornova Araç Ekspertiz Servisi

 

Bornova oto ekspertiz iletişim

İletişim numaralarımızdan bizi istediğiniz zaman arayabilir ve dilerseniz randevu alarak gelebilirsiniz. Bornova oto ekspertiz servisi her zaman müşterilerinin memnuniyetini öncelikli olarak görmektedir.

Tel: 0535 061 22 80   Tel: 0538 819 59 08

Firma: Gümüş Oto Servis – Gümüş Oto Ekspertiz

Bornova oto ekspertiz adres : Ymah. bul. No:53/7 – Bornova/İzmir

Bornova mobil ekspertiz

Bornova araba expertiz

Bornova oto ekspertiz , Bornova araba ekspertiz , Bornova araç ekspertiz , Bornova oto ekspertiz tavsiye , Oto Ekspertiz Bornova , Araç ekspertiz Bornova , Araba Ekspertiz Bornova , Bornova 101 nokta ekspertiz , Bornova Computest , Bornova oto ekspertiz raporu , Bornova ekspertiz servisi , Bornova Sanayi Oto Ekspertiz , Bornova Oto Ekspertiz Adresi , Bornova oto ekspertiz firmaları , Gümüş oto ekspertiz Bornova , Bornova oto pazarı ekspertiz servisi

Oto ekspertiz merkezi

Oto ekspertiz merkezi

 

Bir cevap yazın