Dolapdere Oto Ekspertiz

admin   Şubat 8, 2017   Yorum yok Dolapdere Oto Ekspertiz

Dolapdere bölgesinde araç almaya mı karar verdiniz. Almak istediğiniz otomobilin kontrollerini profesyonel ekipmanlar ile kontrol edebiliriz. Dolapdere oto ekspertiz merkezine almak istediğiniz aracı getirerek tüm test ve kontrolleri uzmanlarımız tarafından yaptırabilirsiniz. Dolapdere ekspertiz servisi ile araç alırken içiniz rahat olsun bütün kontroller uzman personeller tarafından yapılır.

Dolapdere oto ekspertiz

Dolapdere oto ekspertiz

İkinci el otomobil alım satımı riskli bir iştir. Bu işlemler sırasında kendinizi güvende hissedebileceğiniz bir serviste aracınızı kontrol ettirerek alım satım işlemlerini gerçekleştirmek sizi son derece güvende tutacaktır.istanbul-oto-ekspertiz-logo İşini ciddiye alan profesyonel test cihazları ile kontrol edilen bu aşamada ekspertiz raporları ile tüm bilgiler size sunulur. Hiç bir risk almadan araç kontrol işleminizi hızlı bir şekilde bitirmiş olursunuz. Dolapdere sanayi oto ekspertiz merkezi ile işleriniz kolay ve hızlı bir şekilde sonuçlanacaktır.

 

Dolapdere araç ekspertiz

Dolapdere araç ekspertiz merkezi aracınız için bir çok kontrolü bir arada yapabilmektedir. Bu kontrollerden bazılarını listelemek gerekirse aşağıda belirtilmiştir. sivas escort

  • Motor ve şanzıman kontrolü
  • Mekanik ve ön takım kontrolü
  • Kaporta boya ve değişen parça tespiti
  • Bilgisayarlı elektronik test
  • Test sürüşü
  • Araç iç ve dış aksam kontrolleri
  • Ekspertiz raporu

Bu gibi kontroller konusunda uzman personeller tarafından hem servisimizde hemde mobil olarak araç başında uygulanabilmektedir.

Dolapdere araba ekspertiz servisi sayesinde aklınızda soru işareti kalmadan alacağınız aracı kontrol ettirebilirisiniz. Dolapdere ekspertiz servisi tarafsız ve profesyonel bir hizmet veren firmadır.

Dolapdere araç ekspertiz

Dolapdere araç ekspertiz

Ayrıca Bahçelievler oto ekspertiz hizmetimiz Beylikdüzü oto ekspertiz hizmetimiz de vardır.

Bunun dışında Mobil oto ekspertiz olarak’da araç başında ekspertiz kontrollerini sağlamaktayız.

Bir cevap yazın